Oyun Haberleri

Criterion, Battlefield’a Yardım Etmesi İçin EA Entertainment’a Kaydırıldı

Valorant VP Oyuneks

EA, yaz başında stüdyolarını iki farklı tertibe ayırmıştı: EA Sports ve EA Entertainment. Criterion, EA Sports bünyesinde faaliyet gösteriyordu fakat EA’den gelen son açıklama Criterion Games’in Battlefield serisinde çalışması için tertip değiştirdiğini gösteriyor.

Yani velhasıl Criterion artık EA Sports değil EA Entertainment bünyesinde faaliyet gösterecek.

Şu an EA’in Apex Legends, Star Wars ve Battlefield oyunlarından sorumlu stüdyolarını yöneten Respawn’ın kurucu ortağı Vince Zampella, stüdyonun Need for Speed serisi üzerinde çalışmaya da devam edeceğini açıkladı.

“Daha evvel de söylediğimiz üzere Battlefield için tüm gücümüzü ortaya koyuyoruz. Bugün Criterion da seriye yeni bir perde açacak dünyaca ünlü Battlefield stüdyolarımız ortasına katıldı. Takımın büyük çoğunluğu DICE, Ripple Effect ve Ridgeline ile birlikte çalışacak.” diyor Zampella.

EA, 2020 yılında yaptığı açıklamayla Need for Speed serisini tekrar Criterion’a verdiğini duyurmuştu.

Criterion, Battlefield 2042 için takviye rolüne kaydırıldığında Need for Speed Unbound’un çıkışı gecikmişti.

Oyun Haberleri

0 Kullanıcı Oyu ( 0 out of 0 )

Değerlendirme

PUBG UC Oyuneks
İlgili Haberler
Oyun Haberleri

Fallout Dizisinde Vault Boy'un Doğuş Öyküsünü Öğreneceğiz

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Fallout dizisinin fragmanı ile birlikte heyecanımız arşa…
Daha Fazla
Oyun Haberleri

EA, Codemasters Grubunu Küçültüyor

Oyun dünyasında “yarış” çeşidinin en düzgün temsilcilerinden biri Codemasters.
Daha Fazla
Oyun Haberleri

Mortal Kombat 1'den Quan Chi Fragmanı!

Mortal Kombat 1’in “Kombat Pack” paketine eklenecek ikinci karakter Quan Chi…
Daha Fazla